Ξεκινήσαμε το 1979 να ασχολούμαστε με το χώρο της διακόσμησης σπιτιών και καταστημάτων. Γρήγορα οι ανάγκες της τότε αναπτυσσόμενης κτηματαγοράς μας οδήγησαν στην παραγωγή. Προϊόντα από πυρίμαχα υλικά,τζάκια ψησταριές κ.λ.π.,ειδικές χρηστικές και διακοσμητικές κατασκευές μαρμάρου και γρανίτη, ήταν κάποια από τα είδη μας. Με διορατικότητα , περνώντας τα χρόνια, δημιουργήσαμε ένα μεγάλο τμήμα με πλακίδια, είδη υγιεινής και όλα τα συναφή υλικά για δάπεδο και μπάνιο, εισάγοντας από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης.
 
Τα τελευταία τρία χρόνια, αναζητώντας νέες τάσεις στη δόμηση και διακόσμηση, ασχολούμαστε και με την παραγωγή προϊόντων από ειδικό τσιμέντο, οπλισμένο με ίνες, σύγχρονης αισθητικής αντίληψης και σχεδιασμού, είτε τυποποιημένης παραγωγής είτε κατά παραγγελία του πελάτη.
 
Όλα τα παραπάνω είδη, είμαστε σε θέση να σας τα παρουσιάσουμε ,σε ένα νέο, οργανωμένο χώρο, όπου προσωπικό με γνώση και διάθεση θα σας βοηθήσει να κάνετε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε.
Η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων υλικών για την εγκατάσταση και εφαρμογή όλων των προϊόντων μας και η συνεχής ενημέρωση των συνεργατών μας καθώς και το άψογο service ανέδειξαν την εταιρία μας πρωτοπόρα στο χώρο.
 
Η εταιρία “ΕΣΤΙΟΘΕΡΜΙΚΗ” εξακολουθεί να υποστηρίζει καλύτερα από τον καθένα το χώρο του τζακιού και των συναφών ειδών και η νέα μας Εμπορική Ονομασία 12 CONCEPT, κρατώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία των 35 ετών, πρωτοπορεί, παράγει, εμπορεύεται ,ό,τι πιο σύγχρονο στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών έργων με γνώμονα πάντα την σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.